Vesić: Klubovi ocenili - najbolje organizovan F4 do sada
beograd.rs/printscreen

- Ocena klubova je da je ovo bio najbolje organizovan Fajnal for, što su preneli predstavnici Evrolige - rekao je Vesić i dodao da je i sa bezbednosnog aspekta sve prošlo bez problema, jer je pre takmičenja obavljen detaljan kontradiverzioni pregled, uz rigorozne kontrole na ulazu.

Vesić je naveo i da je procena da je od takmičenja, privreda Beograda zaradila oko 30 miliona evra, ali da su korist imali i drugi gradovi, poput Novog Sada i Panceva, zbog čega su ovakvi događaji važni.

- Poslali smo lepu sliku u svet, što zapravo ne može da se izračuna u parama jer, osim što su Fajnal for posetili brojni turisti, prenos je bio u više od 70 zemalja, a na početku svakog emitovan je spot o Beogradu. To je velika stvar i dobra promocija našeg grada - rekao je Vesić.

NAŠA ZVEZDA PRVA PONOVO Vesić slavi titulu sa crveno-belima (VIDEO)


Dodao je da je zadovoljan što je Beograd imao hrabrosti da se u januaru kandiduje po drugi put za organizaciju ovog takmičenja, kada to niko u Evropi nije smeo, niti je mogao da garantuje da će se održati s publikom.

- Na moj poziv, Vlada Srbije dala je saglasnost i garanciju - rekao je Vesić za TV Hepi.

Beogradu predstoji Svetsko seniorsko prvenstvo u rvanju, koje će svakako biti manje takmičenje, ali Vesić smatra da će doći između 5.000 i 10.000 ljudi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari (0)

Loading