KAD VIDE JOKIĆA, SAMI ĆE DA SKINU GAĆE Selektor Pešić se zbog jedne stvari baš naljutio
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Svi se radujemo individualnim trofejima naših igrača, ali ne bih to stavljao u centar pažnje. I prošle godine smo imali MVP-ije ovoga i onoga, pa nismo otišli na Olimpijske igre - rekao je Svetislav Pešić za "Večernje novosti".

Nastavio je u istom ritmu.

- Kad je došlo do toga da reprezentacija treba da igra i pobeđuje, nema ih nigde. Neko otkaže, neko dođe povređen i tako dalje. Drago nam je i zbog Jokića i zbog Micića, ali to ništa ne znači. Čak ni Đoković ne ide sam na Rolan Garos, nego mu je potrebna ekipa. Lepo je to što reprezentacija Srbije postaje prepoznatljiva i po individualnim kvalitetima igrača, što je značajno, ali nije presudno.

PEŠIĆEVE REČI ODJEKNULE Selektor Srbije otkrio da li će Jokić igrati za reprezentaciju

Svetislav Pešić dodaje da svi rade na tome da košarkaši "prihvate reprezentaciju kao deo svoje karijere".

- Glavna tema je da li će Jokić igrati na Evropskom prvenstvu, niko ne pita za nekog drugog igrača. Pošto je on MVP, treba samo da izađe na teren i onda će svi da skinu gaće. Kad bih rekao da je Nemačka apsolutni favorit, skočili bi da kažu 'ovaj je, definitivno, budala'. Kao kada sam rekao da je Kalinić jedan od naših najvažnijih igrača, a možda i najvažniji... - zaključio je Pešić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading