PASPALJ KRITIKOVAO VASU Nije mi se svidela igra Micića
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Polufinala je obeležio srpski reprezentativac Vasilije Micić, trojkom u poslednjoj sekundi za pobedu Efesa nad Olimpijakosom, ali sama igra Micića i, generalno, utakmica nije oduševila popularnog "Palju". 

-Ako me pitate za utakmicu, nije mi se svidela, ako me pitate za igru Vasilija Micića, ni ona mi se nije svidela, ali za ono što je uradio u poslednjoj sekundi - svaka čast! Hteo sam da kažem da je na završnim turnirima Evrolige u istoriji viđeno mnogo ovakvih mečeva, bilo je mnogo boljih, tako da nisam posebno oduševljen ovim između Efesa i Olimpijakosa. Ono što je dalo poseban koloritet tom susretu je 15.000 Grka u Areni, i to je bilo sjajno. Mogao je i Olimpijakos da pobedi, nijanse su odlučile - rekao je Paspalj, a preneo Kurir. 

PASPALJ KRITIKOVAO VASU Nije mi se svidela igra Micića

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Utakmicu je gledao sa jednim od najboljih trenera svih vremena, mada je istakao da Popovič u Beograd nije došao samo zbog Fajnal-fora.

-Pa da, Greg je već gledao slične mečeve u Evropi, tako da mu to nije novost. Jedan od povoda jeste fajnal-for, ali on je stigao u Srbiju da se vidi s dragim ljudima. Zajedno smo posmatrali oba meča, dugo godina smo prijatelji... Eto, vreme prolazi, a prijateljstvo ostaje i mnogo mi je drago zbog toga - rekao je Paspalj.

SVE JE VIŠE NEZADOVOLJNIH Još jedan teniser protiv odluke ATP-a da sakcioniše Vimbldon oduzimanjem bodova

"Kafanski" je prognozirao finale između Anadolu Efesa i Real Madrida koje se u subotu igra u Štark areni od 19.00.

-Teško je dati prognozu, možemo da to uradimo onako kafanski. Dajem prednost Efesu, mislim da imaju talentovaniji tim, posebno napadački. Real je uradio odličnu stvar u polufinalu s Barselonom, koja u poslednje vreme ne izgleda kako bi trebalo i reklo bi se da imaju probleme. Tako da je Real to iskoristio, a s druge strane, trener Pablo Laso je tempirao formu, što se i vidi iz Realovih rezultata. Mislim da će biti kvalitetna utakmica, bolja od polufinalnih mečeva. Mada, ulog je veliki, biće prisutan pritisak zbog činjenice da se igra za titulu - zaključio je Paspalj. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading