SPEKTAKULARNA VEST Zvezda i Partizan u Evroligi?
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Prema informacijama do kojih je došao Kurir, u narednoj sezoni Srbija će najverovatnije imati dva predstavnika u Evroligi! To će biti Crvena zvezda i Partizan.

Predstavnici elitnog takmičenja koji borave u Beogradu izrazili su spremnost da pored šampiona Aba lige još jedan tim sa ovih prostora dobije specijalnu pozivnicu za narednu sezonu. Taj tim biće gotovo izvesno iz Srbije, a jedina dileme je da li će to biti - Zvezda ili Partizan.

REAL U ZAVRŠNICI ZA INFARKT BOLJI OD BARSELONE Kataloncima malo i +13, Madriđani protiv Efesa za trofej

Za očekivati je da jedan od srpskih klubova osvoji Aba ligu, a da je drugi taj koji će dobiti specijalnu pozivnicu Evrolige.

Do svega ovoga dolazi iz razloga izbacivanja ruskih klubova iz elitnog takmičenja. To otvara dodatna mesta, a ovaj region je konačno dobio šansu da dobije više od jednog predstavnika u eliti.

ATAMAN OTKRIO ZAŠTO JE MICIĆU DAO LOPTU Trener Efesa priznao: Nisam mu rekao da šutira

Tri su kandidata za upraženjeno mesto u Evroligi, ali... Valensija je gotovo izgubila šansu zbog velikog broja španskih klubova u eliti. Bursa bi imala ozbiljne šanse da nije usred sezone smanjivala budžet i pokazala da nema tim na koga ga Evroliga može osloniti kao pouzdan. Knjiga je spala na jedno slovo - predstavnika Aba lige.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading