BEOGRAD MI JE SVE Goran Vesić iz Arene poslao moćnu poruku
Foto: privatna arhiva

U glavnom gradu Srbije održava se Fajnal for Evrolige. 

Prvi polufinalni par čine Olimpijakos - Efes, dok se u drugom sastaju Barselona i Real Madrid.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je izrazio zadovoljstvo što je Beograd za samo četiri godine dva puta domaćin završnog turnira Evrolige.

- Za četiri godine dva puta se održava završni turnir Evrolige u košarci u Beogradu. 

Niko nam nije verovao 2018. godine da ćemo da dobijemo završni turnir u konkurenciji velikih i bogatih evropskih gradova. Pre nekoliko meseci, sredinom januara, bukvalno za dve nedelje uspeli smo da dobijemo ponovo završni turnir. Zato što smo bili hrabriji od drugih, zato što smo verovali u svoj grad i zato što smo smeli ono što niko u Evropi nije - da obećamo da će biti publike.

Danas nema srećnijeg čoveka od mene. Naš Beograd je centar košarke, imamo skoro 20.000 turista, pune hotele i restorane u Beogradu ali i u Novom Sadu. Ja želim za Beograd samo najbolje jer naši ljudi to zaslužuju. Zato Beograd ima dva puta ovakav turnir za četiri godine!

Tu leži odgovor zašto su mnogi učesnici nedavno završenih izbora želeli da budu Vesić. Lepo zvuči ali nije to lako. Mora mnogo da se radi. Moja poruka za njih je replika iz jedne od najpopularnijih domaćih serija - rekao bih gledajte i učite ali nemam kome.

To je tako - napisao je Vesić na društvenim mrežama.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading