BEOGRAD OTVORIO VRATA KOŠARKAŠKOM SPEKTAKLU Nikodijević na otvaranju fajnal-fora Evrolige: Ovo je velika čast za našu prestonicu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

Beograd je grad košarke i nadamo se da ćete se osećati kao kod kuće, poručio je danas predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević na zvaničnoj ceremoniji otvaranja Fajnal-fora Evrolige u Beogradu.


- Verujem da će dvorana biti puna i da ćete poneti najlepše uspomene iz našeg grada - rekao je Nikodijević i naglasio da je velika čast ukazana našem glavnom gradu, jer je opet organizator finalnog turnira Evrolige.

- Uvaženi gospodine Bartomeu, dragi prijatelji, dragi gosti. Velika mi je čast jer imam priliku da vas ugostim u Beogradu. Pre četiri godine, naš grad je prvi put bio organizator fajnal-fora i uradili smo tada veliki posao. Znali smo da ćemo ponovo da se kandidujemo iako smo želeli da to bude u boljim okolnostima. Žao nam je jer Berlin zbog epidemiološke situacije nije mogao da organizuje ovaj turnir - rekao je Nikodijević.
BEOGRAD OTVORIO VRATA KOŠARKAŠKOM SPEKTAKLU Nikodijević na otvaranju fajnal-fora Evrolige: Ovo je velika čast za našu prestonicu

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 


Predsednik Skupštine grada je dodao da se nada da će se svi osećati kao kod kuće.

- Beograd je grad košarke i nadamo se da ćete se osećati kao kod kuće. Verujem da će dvorana biti puna i da ćete poneti najlepše uspomene iz našeg grada. Verujem da ćemo svi zajedno uživati u košarkaškom spektaklu i da ovo nije poslednji fajnal-for koji organizujemo u Beogradu. Ovo je grad košarke i nadam se da će se Evroliga vratiti u srpsku prestonicu - zaključio je Nikodijević.

Finalni turnir je na programu do subote.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading