DŽIKIĆ BLISTA POSLE POBEDE Nema tu mnogo filozofije, moramo da se borimo
KK Budućnost Voli

Ulogu meč vinera, prigrabio je Vladimir Micov koji je na četiri sekunde pre kraja pogodio za pobedu Podgoričana (72:71).

Budućnost je imala dvocifrenu prednost tokom meča, ali je na kraju, Partizan stigao do egala, stigao do prilike da stigne do pobede. Međutim, triler je pripao Podgoričanima. 

-Momci su zaslužili čestitke. Izborili su se sa pritiskom i rivalom, uspeli su u sitaciji kada nije mogao da se napravi korak nazad, jer bi to značio kraj sezone u ABA ligi, da stignu do pobede, da stignu do majstorice, novog duela u Beogradu, u kojem ćemo dati sve od sebe, jer ja zaista verujem da ova ekipa može da odigra mnogo bolje nego što je to bio slučaj u meču koji je ostao iza nas - naglasio je trener Budućnosti, Aleksandar Džikić, pa nastavio:

-Za razliku od meča u Beogradu, bili smo daleko čvrši i agresivniji, imali smo više energije i na kraju samo nagrađeni. Partizan može bolje, Budućnost može bolje. Pritisak je podjednak, jer oba tima žele u finale. Nema mnogo filozofije, moramo da se borimo, da odigramo meč na način, da posle njega možemo da se pogledamo u oči i kažemo bolje od ovoga nije moglo.

OBRADOVIĆ POSLE TRILERA U PODGORICI Idemo dalje, čeka nas baš mnogo posla

U drugoj polufinalnoj seriji, Crvena zvezda vodi protiv Cedevita Olimpije sa 1-0, a revanš meč je na programu 16. maja sa početkom u 18 časova i 30 minuta, u Ljubljani.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading