TV Adria i Arena najavljuju tužbu protiv glavnog grada i Ivana Vukovića: Ko je aminovao krađu linka utakmice Partizan – Budućnost?
ABA liga/Dragana Stjepanović

Saopštenje medijske kuće „Arena Channels Group“ prenosimo u celosti:

Prva utakmica polufinala plej ofa, Admiral ABA Lige, između KK Partizan NIS i KK Budućnost VOLI, koja je odigrana u utorak 10. maja u Beogradu, direktno je prenošena na centralnom gradskom trgu u Podgorici, na velikom video bimu. To je učinjeno na osnovu zahteva kabineta gradonačelnika Grada Podgorice, kome je pisanu dozvolu za direktan prenos dala naša kuća ali kroz preuzimanje signala Adria TV, koja je naš sublicencni partner.

Kršenjem i nepoštovanjem dogovora i preuzimanjem signala TV Arena Sport, a ne Adria TV, za koju smo dali dozvolu, naneta je šteta našem sublicencnom partneru, indirektno i našoj medijskoj kući.

ŽESTOK ODGOVOR DIREKTORA KLS - A PREDSEDNIKU PARTIZANA "Hoćete li vratiti osvojene trofeje?"

Podsećamo da je Arena Channels Group, medijska kuća koja na teritoriji Crne Gore, emituje svoj signal od 2009. godine i koja za svoje sublicencne partnere ima dve najznačajnije televizijske kuće, RTCG i Adria TV, pri tome, strogo vodeći računa da najvažniji sportski sadržaj bude dostupan svima.

Motivi gradskih vlasti u Podgorici da umesto signala Adria TV, pusti signal TV Arene Sport, nisu nam dovoljno jasni, ali možemo da ih pretpostavimo. Naša želja da izađemo u susret građanima Podgorice, politički je zloupotrebljena.

CRNO-BELIMA PRIJALA PAUZA Partizan nikad lakše protiv Budućnosti za prednost u polufinalnoj seriji

Na ovaj način želimo da skrenemo pažnju da naša kuća nema politički predznak, već se isključivo bavi sportskim sadržajem i uoči ove sezone vodila je računa da saradnjom sa obe televizijske kuće na teritoriji Crne Gore, jasno podeli prava na najatraktivnije košarkaško takmičenje u regionu.

Povodom svega navedenog, Arena Channels Group preuzeće sve raspoložive pravne mere kako bi sačuvala svoj ugled na teritorijama na kojima posluje, ali i ugled svojih partnera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading