MOŽEMO BOLJE Aleksandar Džikić ne klone duhom nakon poraza od Partizana
KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da je njegova ekipa mogla da odigra bolje u večerašnjem porazu od Partizana u polufinalu plej-ofa ABA lige i da veruje da će u drugom meču u Podgorici biti bolja i pametnija.

- Čestitke Partizanu na pobedi u prvoj utakmici plej-ofa. Ima stvari o kojima mi treba da povedemo računa, ima stvari koje su usko povezane sa čvrstinom, što je važno kada se igra protiv Partizana. Promašivali smo neke otvorene šuteve, ovo je možda prva utakmica u kojoj smo šutnuli više 'trojki' nego 'dvojki'. Idemo kući, spremamo se da ugostimo Partizan, da probamo da budemo bolji u toj utakmici. Mislim da možemo da odigramo bolje i pametnije - rekao je Džikić na konferenciji za novinare posle utakmice.

Na ocenu novinara da je njegova ekipa u pojedinim trenucima izgledala nezainteresovano, Džikić je rekao da nema taj utisak.

MOŽEMO BOLJE Aleksandar Džikić ne klone duhom nakon poraza od Partizana

EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

 

- Ne mogu da tvrdim da je tvoj utisak neosnovan, šta može bolje - da sprovodimo u delo ono što hoćemo, da napadamo tamo gde mislimo da možemo da napravimo najveću štetu. Siguran sam da možemo da igramo bolje i čvršće u samom reketu. Mi moramo da budemo bolji. Ovo je prva utakmica - naveo je on.

- Partizan je ušao posle neprijatnog rezultata (protiv Burse), normalno je da će da odigra jako. Mislim da su igrali dobro, a mislim da smo mi mogli da igramo bolje. Kada završiš ovoliko puta na parketu, bacali smo se za lopte, moram da budem zadovoljan. Činjenica je da smo pravili otvorene šuteve, koje jesmo promašivali, ali moram da budem zadovoljan sa te dve stvari -  dodao je nekadašnji trener crno-belih.

Druga utakmica igra se u nedelju od 20.45 u Podgorici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading