Cedevita Olimpija povela protiv Igokee, Budućnost posle drame slomila FMP
KK Budućnost Voli

Cedevita Olimpiju predvodili su Džejkob Pulen sa 21 poenom i šest asistencija, Zoran Dragić sa 18 poena i četiri skoka i Kevin Ferel sa 17 poena. Zek August pobedi je doprineo sa 13 poena, Edo Murić sa 11 poena i šest skokova, a Melvin Edžim sa devet poena, 11 skokova i pet asistencija.

U ekipi Igokee najefikasniji je bio Dalibor Ilić sa 19 poena i 12 skokova, Džejms Robinson dodao je 13 poena i sedam asistencija, a sa 13 poena utakmicu je završio i Dešon Stivens. Marko Jošilo dodao je 12 poena.



Serija se igra na dve pobede, a druga utakmica na programu je u sredu 4. maja, kada će Igokea biti domaćin.

Pobednik tog duela igraće u polufinalu ABA lige protiv Crvene zvezde, koja je regularni deo takmičenja završila kao prvoplasirana.

Košarkaši Budućnosti pobedili su FMP rezultatom 76:70 u prvom meču plej-ofa ABA lige.

U poslednji minut se ušlo sa 70:68 u korist Budućnosti nakon što je Kobs promašio jedno od dva slobodna bacanja, pa je FMP propustio priliku da izjednači jer je Nerandžić bio neprecizan.

Na 25 sekundi do kraja, Marko Jagodić-Kuridža pogodio je trojku za 73:68 što je praktično donelo pobedu broj 1 za ekipu podgoričke Budućnosti.

Najefikasniji je bio Kobs sa 11 poena, dok je Sili imao 11, a heroj Jagodić-Kuridža 7. Na drugoj strani, 16 poena Tasića, 15 Radonjića i 13 Stepanovića.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading