BARSELONA VRATILA BREJK Olimpijakos posle drame bolji od Obradovićevog Monaka
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Ekipa Šarunasa Jasikevičijusa je silovito otvorila meč i vrlo brzo povela 18:5. Ispostaviće se da je već tada bio prelomni trenutak meča, pošto je od tog momenta Barselona bila u konstantnoj prednosti.

Najzaslužniji za pobedu Barselone je Nikola Mirotić sa 25 poena i šest skokova, dok je Smits bio još jedini dvocifreni sa 12 poena.

U ekipi Bajerna istakao se srpski košarkaš Vladimir Lučić sa 17 poena i šest skokova, Rubit je imao 14 poena i osam uhvaćenih lopti, a Ognjen Jaramaz 13 poena.

POZNATI SVI UČESNICI POLUFINALA EVROKUPA Valensija nije dozvolila iznenađenje, Španci protiv Teodosića igraju za Evroligu

Barselona sada vodi sa 2:1 u seriji, a četvrti meč igraće se u petak uveče, ponovo u Minhenu, dok bi se eventualna "majstorica" igrala u Blaugrani.

I Olimpijakos je vratio brejk pošto je u trećem meču pobedio Monako sa 87:83.

Tim iz Pireja je u Kneževini slavio posle neizvesne završnice u kojoj je odbranio prednost koju je imao tokom većeg meča.

Grčki tim je početkom poslednje četvrtine imao +15, ali je tada ekipa Saše Obradovića napravila seriju i prišla na samo četiri poena zaostatka.

Čak je domaći tim poveo na manje od dva minuta pre kraja sa dve uzastopne trojke Perisa Lija, ali potpuni preokret nije kompletiran.

GARANTUJEMO DA LUĐU IZJAVU NISTE VIDELI Košarkaš Burse lajao na poluvremenu i šokirao voditelja (VIDEO)

Olimpijakos je uspeo da napravi mini-seriju 6:0 i došao do važne pobede.

Olimpijakos sada vodi 2:1 u seriji, a četvrti meč igra se ponovo u Kneževini u petak uveče.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading