KO ĆE BUKIRATI KARTU ZA BEOGRAD? Poznat raspoed TOP 8 Evrolige, evo ko igra protiv koga i kada!
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

 

Poznato je svih osam timova učesnika plej-ofa, s tim da dva para u TOP 8 fazi još nisu poznata.

Barselona, koja je regularni deo sezone završila kao prva, igraće protiv osmoplasiranog Bajerna iz Minhena, dok će drugoplasirani Olimpijakos odmeriti snage sa sedmoplasiranim Monakom, debitantom u plej-ofu.

U TOP 8 su se plasirali i Milan, Real Madrid, branilac titule Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Konačan plasman ova četiri tima biće poznat 13. aprila, posle poslednje utakmice regularnog dela sezone u kojoj Makabi dočekuje Fenerbahče u odloženom meču 23. kola.

KO ĆE BUKIRATI KARTU ZA BEOGRAD? Poznat raspoed TOP 8 Evrolige, evo ko igra protiv koga i kada!

EPA/ Enric Fontcuberta

 

Ako Makabi pobedi završiće na petom mestu i igraće protiv Reala, pa bi se onda Milan upario sa Efesom. U slučaju da izraelski tim izgubi tu poslednju utakmicu regularnog dela sezone, Milan bi igrao sa Makabijem, a Real protiv Efesa.

Plej-of će početi 19. aprila kada će Milan od 19.00 ugostiti šesti tim na tabeli. Istog dana, od 21.00, svoju prvu utakmicu odigraće Barselona i Bajern.

Dan kasnije snage će odmeriti Olimpijakos i Monako, odnosno Real Madrid i tim koji na kraju zauzme petu poziciju.

Serija će se nastaviti 21. i 22. aprila, dok su treće utakmice na programu 26. i 27. aprila. Četvrte utakmice će se odigrati 28. i 19. aprila, dok datumi eventualnih petih utakmice još nisu poznati.

Plej-of se igra na tri pobede, a pobednici će se plasirati na fajnal-for koji će se od 19. do 21. maja odigrati u Beogradu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading