SVET OČIMA NE VERUJE Bruka Francuza - teraju reprezentativce u štalu! Javile se NBA zvezde:  Ljudi, blamirate nas pred celom planetom
Tanjug/Ap

Navikli smo da se u cilju promocije sporta košarkaške utakmice igraju na raznim neobičnim mestima, na brodovima, bejzbol terenima, čak i u zatvorima.

Ali, možete li da zamislite da se košarka igra u štali? Zvuči u najmanju ruku bizarno, još kada je to predlog košarkaškog saveza Francuske...

Naime, čelnici saveza došli su na ideju da mečeve za Olimpijske igre muške seniorske reprezentacije igraju u štali!

Plan im je da mečeve igraju u objektima koji se koriste za poljoprivredne izložbe.

Očekivano, takva odluka se mnogima nije svidela. Javljali su se brojni reprezentativci, a najveći odjek imale su izjave NBA igrača. Evan Furnije i Nikolas Batum poslali su glasnu poruku, a pridružio im se i igrač Reala Vensan Poarije.

- Kako da prihvatimo da će košarka, jedan od najpopularnijih sportova na Olimpijskim igrama, svoje mečeve igrati u egzibicionom centru? Plafon je previše nizak, prostor nije dobar, ne može ovo da prođe. Deluje mi kao da sanjam, napisao je Furnije vidno ogorčen.

"Da li ćete zaista dozvoliti da najbolji timski sport bude igran na ovoj lokaciji? Ne znam ko odlučuje, ali morate da uradite bolji posao", poručio je Batum.

Ipak, najoštriju kritiku uputio je Poarije

"Ne znam ko je glavni i ko se pita za izbor dvorane, ali brate moraš da se probudiš. Sramotiš nas pred svetom", završio je Poarije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading