BUDUĆNOST POZVALA NAVIJAČE NA MEČ SA CRNO-BELIMA Neka se osećaju kao prijatelji, pokažimo gostoprimstvo!
KK Partizan/Dragana Stjepanović

Košarkaše Partizana u nedelju, 13. marta, očekuje meč 22. kola ABA lige protiv Budućnosti. Utakmica se igra u Crnoj Gori, gde se očekuje i veliki broj navijača i jednih, ali i drugih. U susret ovom meču, Budućnost je izdala saopštenje u kom traži da domaći navijači dočekuje goste kao velike prijatelje. 

Ovaj meč je i od izuzetne važnosti za obe ekipe, eventualnom pobedom Budućnosti, tim iz Podgorice bi vrlo verovatno uspeo da dođe do drugog mesta, pa tako i prednosti domaćeg terena u polufinalnom meču u plej-ofu, a ujedno bi mogli da ugroze i Crvenu zvezdu na prvom mestu. 

"GROBARI" U TRANSU! Prvi stranac kapiten u istoriji Partizana zagolicao maštu navijačima

BUDUĆNOST POZVALA NAVIJAČE NA MEČ SA CRNO-BELIMA Neka se osećaju kao prijatelji, pokažimo gostoprimstvo!

KK Partizan/Dragana Stjepanović

 

Zbog toga, Budućnost je pozvala svoje navijače da dođu u što većem broju, ali takođe i da dočekaju Partizanove navijače na što lepši način. Kako kažu, da pokažu gostoprimstvo. 

- Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo imati priliku da uzvratimo gostoprimstvo igračima i stručnom štabu, ako i Upravi kluba, na čelui sa predsednikom Ostojom Mijailovićem, koji su na terenu i van njega uvek pokazivali dosotjanstvo, zdrav takmičarski i pravi sportski duh. Radujemo se susretu sa legendom evropske košarke, trenerom Željkom Obradovićem, kog smo imali čast da ugostimo tokom učešća Budućnosti u Evroligi. 

Ovom prilikom pozivamo naše navijače da u svom dokazanom maniru, na pravi domaćinski, nama svojstven način dočekamo rivala. Iako smo na terenu žestoki protivnici, naša igra je uvek fer i sportsa, a van terena smo pravi primer ponašanja za sve učesnike ABA lige. Neka ovo bude utakmica na kojoj ćemo dati sve od sebe, na terenu i van njega. Pokažimo na domaćem terenu kako izgleda susret dva velika evropska kluba.

- Neka se naši gosti, od dolaska na aerodrom, do dolaska, osećaju kao među svojim prijateljima, uzvratimo dostojanstveno navijanje - stoji u saopštenju Budućnosti. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading