GROBARI SE UZALUD NADALI! Bivši NBA igrač ostaje u svom klubu!
Printscreen

Mario Hezonja važi za jednog od najboljih krilnih igrača u Evroligi. Sjajne igre na početku karijere u Barsi odvele su ga u NBA, ali nakon par skromnih godina u najjačoj ligi sveta odlučio je da se vrati u Evropu. Prva stanica po povratku bio je grčki PAO, a ove godine se odlučio da obnovi saradnju sa Velimirom Perasovićem u ruskom Uniksu. 

Hrvatski košarkaš nikada nije krio simpatije prema Partizanu, a zbog novonastale situacije, navijači su krenuli da maštaju o Hezonjinom dolasku pre isteka roka za Evrokup registracije(8.3.). Ipak, prema najnovijim informacijama od toga neće biti ništa. Hezonja je odlučio da ostane u Kazanju do kraja sezone, jedini uz O Džej Meja i Tonjea Džekirija od stranaca.

GROBARI SE UZALUD NADALI! Bivši NBA igrač ostaje u svom klubu!

Foto: ALO/Marko Metlaš

 

- Trenutno se trenažni proces odvija normalno. Tim nastavlja da se priprema za prvenstvene utakmice pod vođstvom stručnog štaba na čelu sa Velimirom Perasovićem. Pored ruskih košarkaša, u Uniksu ostaju Hezonja, Džekiri i Mejo. Ostatak inostranih košarkaša napustio je klub, a planirano je uključivanje vodećih igrača omladinskog tima u proces treninga i utakmica s prvotimcima - rekli su iz Uniksa. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading