"DŽORDAN NE BI USPEO DA JE SRBIH ILI HRVAT, VIDITE JOKIĆA I JANISA"! Jake reči našeg reprezentativca!
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Miroslav Raduljica bio je gost u hrvatskom "Podkast Inkubatoru". Tom prilikom on se dotakao teme o kojoj maštaju mnogi regionalni zaljubljenici u košarku, a to je jugoslovenska reprezentacija.

- Ne možemo znati ali mi bismo to voleli sigurno. Normalno da bi voleo, lepo je maštati, a to sam isto pomenuo da ne igraju imena nego igra ta hemija u timu. Možemo da dovedemo Džordana da bude Hrvat ili Srbin, Jugosloven, a možda ne bi on funkcionisao u tom sistemu. 

SRBI OČI U OČI! Jokić ne može sam, Pokuševski još jednom pokazao da ima svetlu budućnost!

Upravo poslednja rečenica bila je uvod u nešto što je svima vidljivo. NBA zvezde se mnogo lošije snalaze u reprezentaciji nego u svojim klubovima.

- Eno ti Adetokumbo dođe u Grčku pa nije da nema pojma, nego je drugi stil igre. Dođe Jokara, MVP ludilo, dođe one godine pa... Ne ulazim zašto je to tako bilo, možda nisi dugo bio dugo u tom sistemu, ne mora to ništa da znači. Moram sad da se ogradim od tih razloga zašto, ali on očito nije igrao dobro. Ali je odlika najvećih igrača da mogu da se podrede timu i uklope sa svima. Da se podrede timu i da vide neki viši cilj u timu od sebe  - rekao je Raduljica. 

Bonus video:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading