KORONA OKOVALA PARTIZANOVU GRUPU Protivnici crno-belih ne izlaze na parket, odložen bitan meč!
Vladimir Marković

 

Jedan od mečeva 13. kola Evrokupa neće biti odigran u planiranom terminu. Meč poljskog Šlonska i ekipe Lokomotive koji je trebalo da se odigra u Krasnodaru odložen je zbog korona virusa koji je ušao u rusku ekipu prethodnih dana.

Po informacijama iz Rusije, trener Branko Maksimović ne može da računa na dovoljan broj igrača, pa je Lokomotiva tražila odlaganje ovog susreta. Ruski tim trenutno nema osmoricu zdravih igrača, što je minimum da bi se odigrao meč u Evrokupu. 

Utakmica ruskog i poljskog tima trebalo je da se odigra u sredu u Krasnodaru, a novi termin ovog meča biće određen naknadno. Taj susret detaljno će pratiti i Partizan, jer crno-beli protiv Lokomotive vode borbu za što bolji plasman na kraju grupne faze. 

KORONA OKOVALA PARTIZANOVU GRUPU Protivnici crno-belih ne izlaze na parket, odložen bitan meč!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

EVROLIGA KONAČNO ODLUČILA Evo gde će se igrati finale Evrokupa!

Po propozicijama takmičenja, meč može da se odloži najviše tri puta, a termin se određuje u dogovoru sa timovima koji treba da odigraju utakmicu i vlasnicima televizijskih prava za taj susret.

Zato je trenutno neizvesno kada će na programu biti ova utakmica, u kojoj bi Partizanu odgovarao trijumf poljskog tima.

Lokomotiva i Partizan dele drugu poziciju sa skorom 8-4, a predstoji im i meč u Beogradu. Ruski tim je nedavno bio bolji na svom parketu (101:94), dok će crno-beli imati priliku za revanš. Poljski Šlonsk ima samo dva trijumfa iz 11 odigranih mečeva. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading