KAKVA LUDNICA, EFES SLAVIO POSLE DRAME! Srbi blistali, Moerman trojkom u poslednjoj sekundi rastužio Nedovića!
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Pitanje pobednika rešio je Adrijan Moerman trojkom u poslednjoj sekundi utakmice.

U prethodnom napadu je Vasilije Micić promašio trojku za Efes i činilo se da će biti tragičar susreta, ali ga je saigrač spasao, kao i ceo tim šampiona Evrope.

 

 

Efes je početkom druge četvrtine imao osam poena prednosti i malo ko je očekivao da će imati problema protiv tima koji je poslednji trijumf u gostima upisao još 5. februara prošle godine.

"ARMEJCI" NEMOĆNI Armani ubedljiv u Moskvi!

Ipak, grčki tim je poredvođen Nemanjom Nedovićem sve vreme parirao favorizovanim Turcima i u finiš utakmice je ušao sa prednošću od dva poena.

Okaro Vajt je sa penala imao priliku da svom timu donese plus 3, ali je promašio, što je u poslednjem napadu iskoristio Moerman trojkom.

Nedović je sa svoje polovine pokušao nemoguće, ali je bio neprecizan.

REAL BEZ PROBLEMA SA ALBOM! "Kraljevski klub" upisao još jednu pobedu, Makabi savladao Olimpijakos!

Vasilije Micić je bio najefikasniji sa 20 poena (8/12 za dva, 0/7 za tri, 4/4 slobodna bacanja) uz 4 skoka, 6 asistencija i 2 ukradene lopte za 33 minuta, Moerman je zabeležio 15, Brajant Danston 14, a Šejn Larkin 10 uz 4 skoka i 5 asistencija.

Na drugoj strani istakao se Nedović sa 20 poena (2/4 za dva, 4/8 za tri, 4/4 slobodna bacanja), 6 skokova i 3 asistencije za 29 minuta, Deril Mejkon je upisao 17, a Vajt 15.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading