"DELIJE" U SAMOM VRHU EVROLIGE! Zvezda ima ozbiljnu podršku ove sezone, iznenadićete se kada vidite ko je najgledaniji! (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši portal "basketnews" napravio je veliko istraživanje o tome koji klubovi su koliko gledani od početka nove sezone u Evroligi. Sasvim pristojno sedmo mesto pripalo je jedinom srpskom predstavniku Crvenoj zvezdi.

POJAČANJE (IPAK) NA MALOM KALEMEGDANU! Nekadašnji reprezentativac se vratio u Zvezdu!

Šampion Jadrana u proseku na svakom meču ima na tribinama 6195 navijača, što je i više nego odlično, znajući da su crveno-beli sve mečeve ove sezone igrali u hali "Aleksandar Nikolić" koja ima kapacitet od 8.000 mesta.

Najviše gledalaca na Zvezdinom meču bilo je protiv Žalgirisa kada je crveno-bele pratilo čak 7893 navijača, dok je najmanja posećenost bila kada je u Beogradu gostovao Olimpijakos 9. decembra, na dan kada su se crveno-beli igrali protiv Brage.

Na prvom mestu našao se neprikosnoveni Makabi iz Tel Aviva koji je daleko ispred svih ostalih sa 10251 ljudi u proseku na svojim mečevima. Iza je ostao Žalgiris sa 8873 navijača, pa onda slede Efes sa 8117, te Baskonija sa 7204...

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading