PRETILI MU SMRĆU, POLICIJA GA ČUVALA! Ispovest košarkaša koji je igrao za Partizan, pa prešao u Zvezdu!
Marko Metlas

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana, Tarens Kinsi, prokomentarisao je situaciju nakon odlaska iz crno-belih i nešto kasnije pojačavanja tabora tima sa Malog Kalemegdana. 

Navijači Crvene zvezde su napravili jedan kratak video i sumirali njegov boravak u redove trenutnog šampiona ABA lige, a Amerikanac im se na sve to zahvalio i opisao momente u kojima su ga organi reda čuvali i kakve je sve uvrede dobijao nakon transfera.

- Hvala vam za ovo. To je bila jedna od najizazovnijih sezona u karijeri. Prvi meč protiv Partizana, a oni bacaju papir, novčiće, nazivaju me pogrdnim imenima kao što je majmun... Takođe, dobijao sam i pretnje smrću šest meseci, svaki put kad napustim stan imao sam dvojicu policajaca kao obezbeđenje. Nisam mogao da idem u određene delove grada... Ali, bilo je slatko kada smo ih pobedili i osvojili titulu - komentarisao je Amerikanac na Instagramu.

Kinsi je iz Partizana otišao 2014. godine, da bi posle Novgoroda, iz Trabzona otišao u Zvezdu koju je napustio 2016. godine.

Nakon te sezone u Zvezdi, Kinsi je igrao još za Hapoel Jerusalim, Breogan, Dižon i Orlandinu u kojoj je 2020. godine i zvanično završio karijeru.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading