PRED PARTIZAN! Poruka iz Mornara: Ne pobeđuju uvek favoriti!
ABA liga/Mornar/Barsko zlato/Media pro

Mornar će sutra od 17 sati dočekati Partizan u 12. kolu ABA lige.

- Bili smo u priliici da u zvaničnoj utakmici ugostimo legendu američke košarke Lerija Brauna, jedinog trenera koji je bio šampion Amerike i sa koledž timom Kanzasa, a kasnije osvojio i NBA ligu sa Detroitom. U subotu ćemo imati priliku da na takođe zvaničnoj utakmici ugostimo i najboljeg trenera Evrope svih vremena Željka Obradovića i ta činjenica čini mene kao i klub izuzetno ponosnim - rekao je Pavićević za klupski sajt.

Trener Mornara naglasio je da ne želi da priča o utakmici iz ugla budžeta kojim ove sezone raspolažu dva kluba jer, kako je naveo "ne pobeđuju uvek favoriti“.

ISKRENO DO KOSKE! Željko Obradović otkrio sa kim je imao najviše "muka"!


- Ne interesuju me budžeti već moja ekipa, nezavisno protiv koga igramo. Poštujemo svakog rivala u ovoj ligi, naravno pogotovo one koji su obeležile ovo takmičenje kao što je to Partizan. Sa dužnim poštovanjem dočekujemo rivala iz Beograda, kao što smo i sve do sada i na to smo takođe jako ponosni. Tu se završava priča o protivniku - dodao je Pavićević.

VELIKI PLANOVI, PREDSEDNIK JASAN Partizan u Evroligi, crno-beli grade dvoranu... (FOTO GALERIJA)

On je dodao da se za sutrašnji duel spremaju kao i za svaku drugu utakmicu.

- Posle lošeg starta mi smo u dobroj seriji. Polako sve dolazi na svoje mesto, dele se uloge i daćemo maksimum da eventualno iznenadimo Partizan, koji je naravno favorit u ovom meču. Favoriti, međutim, ne pobeđuju uvek. Imali smo vremena da se spremimo za ovu utakmicu i očekujemo lepu utakmicu - poručio je Pavićević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading