TRENER SVE OTKRIO! Poslednji sati pred moždani: Jelovac je vozio bicikl...
Foto: Marko Metlaš/Alo!

- Pre tri nedelje sam sa igračima radio video analizu. Jelovac nije sedeo sa nama, jer je imao povredu skočnog zgloba. Bio je u sali za tretmane i vozio je bicikl za vežbanje. Kada smo završili sastanak, poslao sam igrače na trening i videli smo ljude kako zovu hitnu pomoć. Bio je pri svesti, uspeli smo da malo komuniciramo s njim, ali smo shvatili da nešto nije u redu i da je imao moždani udar - rekao je Dedas i dodao:

POSLEDNJI SNIMAK STEVANA JELOVCA! Srbin se tada našao na terenu, ništa nije slutilo na tragediju! (VIDEO)

- Odmah smo otkazali trening i igrači su bili u bolnici. Sutradan smo igrali protiv Rige bez treninga, ali smo igrali za njega. Borili smo se kao ludi i pobedili. Onda smo odigrali i utakmicu u šampionatu i otišli na reprezentativnu pauzu. Kada smo imali vremena bez treninga i utakmica, shvatili smo koliko je situacija ozbiljna. Iz bolnice nisu stizale dobre vesti, ali smo mislili da će se izvući zato što je bio mlad.

ODLAZAK VELIKOG ČOVEKA! Miško se potresno oprostio od Jelovca, suze same idu!

Nastavio je u istom ritmu.

- Niko se nije zavaravao da će se Jelovac vratiti i zaigrati ponovo košarku, ali smo se nadali da će se probuditi i da će imati što manje oštećenja. Protekle dve nedelje psihički smo se pripremali za najgore, tako da objava o njegovoj smrti nikoga u timu nije iznenadila. Kada je porodica zatražila premeštaj za dalje lečenje u Srbiju, bilo nam je jasno da nada više ne postoji - zaključio je Dedas.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading