TRAJE BITKA ZA ŽIVOT Porodica odlučila gde se nastavlja lečenje Stevana Jelovca
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Sredinom meseca su iz Grčke stigle loše vesti, povremeni košarkaški reprezentativac Srbije Stevan Jelovac (32) na treningu je doživeo moždani udar.

- KK AEK u punoj odgovornosti informiše javnost o zdravstvenom stanju Stevana Jelovca. Naš košarkaš je pretrpeo jak moždani udar. Njegovo stanje je stabilno, ali i dalje kritično. AEK izražava iskrenu zahvalnost zbog interesovanja javnosti za Stevanovo zdravstveno stanje. Molimo vas, ipak, da vaše novinske izveštaje dajete s dozom diskretnosti i koristite stručnu terminologiju, kako ne bi u javnosti kružile pogrešne informacije. One bi dodatno zakomplikovale situaciju. AEK zahvaljuje iz dubine duše svim prijateljima kluba i svima koji su odmah pritekli u pomoć našem sportisti, kao i na svim porukama podrške na društvenim mrežama. U ovim teškim satima, šaljemo veliku podršku Stevanu i njegovoj porodici - stajalo je tada u saopštenju atinskog tima.

Nedavno su grčki mediji plasirali ne tako dobre informacije.

- Vest nikako nije dobra, pošto poslednje informacije govore da se zdravstveno stanje Jelovca ubrzano pogoršava i to govore lekari koji ga posmatraju u „Metropoliten bolnici”.

Najnoviji info iz Atine je da je Stevan prebačen na lečenje u Srbiju.

- Sa osećajem odgovornosti obaveštavamo da je naš sportista Stevan Jelovac, na zahtev porodice, prebačen u svoju državu na dalje lečenje - navedeno je u kratkom saopštenju AEK-a.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading