KAD SRBIJA ZOVE, ON JE UVEK PRVI! Veliki Teo i nova lekcija svima!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Uspeli su košarkaši da upišu prvi trijumf u kvalifikacijama. Savladali su Letoniju posle drame (101:100). Mladi momci su bili na terenu, neki po godinama i nisu mladi, ali su prvi put u nacionalnom timu. Ispred svih njih stao je Miloš Teodosić! 

Još jednom je pokazao koliko je dres Srbije za njega važan i koliko mu sve ovo znači. U odsustvu većine igrača iz Evrolige i NBA, Teo je gotovo sam poveo momke i novu ekipu Svetislava Pešića.

Dirigivao je na terenu, a i da nije blistao na parketu, za ekipu je bilo dovoljno da jednostavno bude tu.

- Teo nosi reprezentaciju godinama, primerom pokazuje kako se odnosi prema nacionalnom timu - poručio je Aleksa Avramović.

POBEDU POSVEĆUJEMO STEVANU JELOVCU! Kapiten Teodosić oduševio izjavom nakon meča!

Ako je zdrav i nema problema sa povredama on je uvek tu. Njegova filozofija je sasvim suprotna od mišljenja mnogih igrača.

- Meni je lepo da igram za reprezentaciju i uživam u trenucima koje provodimo zajedno. Od hotela, priprema, utakmica, druženja... Lično nisam video sebe da preskačem okupljanja, a sigurno bi mi dobro došlo da sam preskočio dva, tri, četiri okupljanja zbog mog tela i karijere, da sam se posvetio tada malo više sebi. Ali opet, izabrao sam ovo što jesam i ne želim da pridajem neki poseban značaj tome što sam igrao ili ne, jer je moja odluka i stojim iza nje, kao i svako za sebe - rekao je pre nedavno Teodosić.

NE KRIJE KOLIKO JE PONOSNA Jelisaveta Orašanin se pohvalila uspehom svoga supruga!

Kad god Srbija zove, kapiten je tu... Pravi vojnik, i čovek kojem reprezentacija znači mnogo, zato je Teo veliki. 

Bonus video:

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading