FMP I MERIDIAN U ISTOM TIMU: Košarkaški klub iz Železnika menja ime i u novom ruhu nastavlja takmičenje u ABA ligi
Meridian

Kompanija Meridian odavno je poznata kao društveno odgovorna kompanija, kako u svojoj industriji, tako i u oblasti sporta, zdravlja i mnogim drugim segmentima.

Ovog puta Meridian ide korak dalje i pruža podršku jednom od najkvalitetnijih sportskih timova u Srbiji. Učesnik domaćeg, kao i regionalnog takmičenja, KK FMP je poznat kao "fabrika" talenata, pa shodno svemu tome - saradnja FMP-a i Meridiana je, bez sumnje, pravi potez.

Uz obostrano zadovoljstvo, novo partnerstvo je dogovoreno do kraja sezone 2021/2022, te će u nastavku sezone FMP nastupati pod nazivom FMP Meridian i tako se takmičiti u ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

Težak raspored, veliki izazovi i mnogo iskušenja, ali na tom putu FMP će od sada imati veliku podršku!

Predstavnici kluba iz Železnika i kompanije Meridian, ovim povodom su u ’’FMP areni’’ organizovali događaj koji je pratio protokolarno potpisivanje ugovora.

Iskreno zadovoljstvo povodom nove saradnje istakao je sportski direktor kluba, Aleksandar Zarić.

- KK FMP se zaista trudi da stručnom štabu i igračima obezbedi najbolje moguće uslove za rad, kako bi oni mogli da postižu vrhunske sportske rezultate. Kao što ste imali priliku da vidite, rezultati ne izostaju, a to je plod vrednog rada svih struktura kluba i timskog rada jer u FMP-u svi funkcionišemo kao tim. Stoga, veoma mi je drago što smo uspostavili saradnju sa kompanijom Meridian, koja je jedan od lidera na ovim prostorima u svojoj industriji - rekao je Zarić i dodao:

- Pokušavamo da naš klub podignemo na viši nivo i nema sumnje da je ovo još jedan korak u tom pravcu. Verujem da će FMP Meridian, kako se od sada zove klub, nastaviti da ređa uspehe u ovoj sezoni - istakao je Zarić.

Ispred kompanije Meridian govorio je direktor marketinga, Damjan Stamenković, koji je nakon potpisivanja ugovora istakao da veruje da će saradnja i obostrana želja za napretkom biti nagrađena.

- Meridian se odavno pokazao kao društveno odgovorna kompanija, kako u sportskoj industriji, tako i u brojnim drugim sferama života. Ovog puta želimo da pružimo podršku sportskom kolektivu, koji je nebrojano puta pokazao da se trud i rad isplate, kao i kolektivu koji je pravi “rasadnik” talentovnih igrača, koji predstavljaju budućnost naše košarke - rekao je Stamenković i dodao:

- Veoma smo srećni zbog novog partnerstva, daćemo sve od sebe da FMP-u pomognemo da dođe do zacrtanih ciljeva, a zašto ne – i do visina do kojih možda niko nije ni sanjao - zaključio je Stamenković.

Premijeru novog imena i dresa videćemo već danas od 19 časova, kada košarkaši FMP Meridiana igraju u devetom kolu ABA lige, protiv Cibone. A, Zarić je Stamenkoviću već uručio dres sa brojem jedan.

FMP i Meridian su u istom timu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading