VELIKI PREOKRET Bivši centar Zvezde dobio otkaz, Evropa ga čeka, samo je pitanje na koju će stranu
EPA/ Fernando Alvarado

Džoni O'Brajant nije više član Milvokija. Uprava NBA šampiona saopštila je da je otpustila bivšeg centra Crvene zvezde koji je u predsezoni odigrao 21 minut na dve utakmice i za to vreme upisao osam poena i tri skoka ukupno.

Amerikanac je u Milvoki stigao 29. septembra sa željom da se nametne stručnom štabu Majka Budenholzera pod uslovima negarantovanog ugovora. Baksi su ipak odlučili da još nije vreme da bude deo takmičarskog tima.

Zanimljivo da je O'Brajant (28) po odlasku sa fakulteta Luizijana Stejt 2014. godine baš u Milvokiju odigrao prve NBA mečeve, jer ga je Milvoki tog leta draftovao kao 36. pika. Posle dve sezone u timu iz Viskonsina jednu je proveo na relaciji Sevrena Arizona, koja je član azvojne lige i Denver Nagetsa. Treću NBA priliku imao je u Šarlotu.

Poslednje tri godine proveo je u Evropi kao član Makabija, Lokomotive Kubanj, Crvene zvezde za koju je igrao u prvom delu prošle sezone do završetka Kupa Radivoja Koraća i Turk Telekoma. Sad će ponovo u Evropu, a kako se pominje, žele ga nekoliko klubova iz Evrolige i Evrokupa. A Crvena zvezda i Partizan još uvek traže centra... 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading