OSVETA NEKADA VELIKOG BISERA! Razbio Zvezdu, slavio ispred klupe, pokazao mišiće pa se izvinjavao!
ABA liga/Igokea/Nikola Vuruna

Odigrao je sjajan meč, a jedno zakucavanje slavio je pored klupe Crvene zvezde. Na kraju je sve objasnio.

- Ja sam emotivan čovek, igrao sam protiv kluba u kom sam bio toliko dugo i gde možda nezasluženo nisam dobio pravu šansu. Sada sam dobio priliku da pokažem da zaslužujem i ta moja emocija nije bila namerna niti uperena protiv bilo koga, jednostavno sam emotivno reagovao sa velikom željom da pokažem šta znam i šta mogu. To je neka moja reakcija, ali sam se izvinio zbog toga - rekao je Radanov.

Nastavio je u istom ritmu.

- Bilo je najvažnije da uđemo sa velikom energijom i da branimo domaći teren na najbolji način. Odigrali smo jako od starta, strpljivo i pametno u napadu, radili smo stvari koje smo pripremili, tako da smo sve to izveli na najbolji način. Tokom celog meča smo se mi pitali i priveli smo ga kraju pobedom. Odigrali smo jako protiv evroligaškog tima, jednog od najboljih u ABA Ligi, pa 20 razlike ništa ne znači. Izdržali smo i slavili.

Nema mesta za euforiju.

- Sezona je tek počela, polako sklapamo kockice. Biće bolje kako vreme bude odmicalo. Pokazali smo napredak u odnosu na neke prethodne mečeve i nastavićemo da igramo sve bolje - zaključio je Radanov.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bobo

11.10.2021 08:20

Zato i nisi u Zvezdi,isuvise si mali za jednu Zvezdu,mali u dusi !!!