DŽIKIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU Uzeo je već Zvezdi jednu ABA titulu, a sad je pred dolazak u Beograd dao izjavu koja je odjeknula regionom
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Crvena zvezda i Budućnost će zatvoriti drugu rundu ABA lige. Duel ekipa koje su se prethodne sezone borile za titulu u regionalnom društvu na programu je u ponedeljak sa početkom u 21 čas.

Zvezda je na startu sezone nadigrala Split, zatim je poražena u prvom meču Evrolige od Fenerbahčea u Istanbulu, dok su izabranici Aleksandra Džikića, odigrali samo jedan meč, pobedili su na svom parketu FMP Železnik.

- Obe ekipe imaju svoje probleme, ali pokušavamo da radimo i pored toga. Očekujemo da domaćin ima više igrača u rotaciji u odnosu na utakmicu u Istanbulu, gde je dobro namučio Fenerbahče. Imaju iskusan sastav koji maksimalno koristi tu situaciju manjeg broja igrača na raspolaganju i baš zbog toga igraju sa više slobode u napadu - rekao je trener Budućnosti, Aleksandar Džikić, pa nastavio: - Mi smo se spremali za njihovu nižu postavu sa Mitrovićem na petici i Kalinićem na četvorci, kao i formaciju sa dva pleja istovremeno na terenu. Znamo da nas očekuje tvrda utakmica protiv čvrste i agresivne odbrane, uz podršku njihovih navijača. Uz to, biće to prva utakmica protiv igrača koji je promenio istoriju kluba, biće interesantno videti kako će ko individualno reagovati na to.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading