MEGA PRED NOVU SEZONU! Jovanović: Očekujem da rastemo iz meča u meč!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Košarkaši Mege novu sezonu u ABA ligi počinju u nedelje protiv Studentskog centra u 12 sati u hali sportova "Ranko Žeravica".

- Prošle godine to naše sazrevanje i prelazak iz tog nekog juniorskog u seniorski staž se desio veoma brzo i mi smo uspeli da za relativno kratko vreme postanemo konkurentni. Ali, to ne znači da će tako biti i ove godine, jer jednostavno jedan deo ekipe je otišao, pa će se desiti preraspodela uloga. To neće biti lako. Mi smo tu da im pomognemo, a ono što ja očekujem ove godine je da iz meča u meč rastemo i kao igrači i kao tim. Nadam se da ćemo u što ranijem periodu da sazremo i da izrastemo u dobre igrače i nadam se da ćemo kao tim da budemo što bolji, pa dokle god nas to dovede - rekao je Jovanović za klupski sajt.

Pred strategom Mege je pred velikim izazovom, jer u ekipi praktično ima tinejdžere, s obzirom na visok kvalitet regionalnog takmičenja u predstojećoj sezoni.

- ABA liga će biti izuzetno jaka. I mi možemo da budemo najbolja verzija sebe u nekom trenutku, ali da nam to ipak ne bude dovoljno da dobijemo utakmicu. Hoću da kažem da moramo da se trudimo da budemo najbolji što možemo, da rastemo i radimo i iz toga da vidimo koji je naš krajnji domet  - zaključio je Jovanović.

Boje Mege će na početku sezone u ABA ligi braniti sledećih 14 igrač: Luka Cerovina (kapiten), Nikola Jović, Malkolm Kazalon, Karlo Matković, Boriša Simanić, Dejšon Smit, Aleksander Balcerovski, Matej Rudan, Nikola Ðurišić, Nikola Kočović, Mladen Vujić, Samson Ružencev, Mihailo Mušikić i Luka Bogavac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading