ONA JE BILA IVKOVIĆEVA NAJVEĆA LJUBAV! Legendarni trener je obožavao, nije se pojavljivala u javnosti, a sada se oprostila od svog Dude! (FOTO)
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Proslavljeni košarkaški trener i legenda srpskog sporta Dušan Duda Ivković preminuo je 16. septembra u 78. godini, a ovog utorka sahranjen je na Novom groblju u Beogradu u porodičnoj grobnici.

U ponedeljak je održana komemoracija u Narodnoj skupštini, a sada su se od Ivkovića oprostiti pre svega njegova supruga Nena, kao i veliki broj legendi srpskog sporta, prijatelja i poštovalaca.

Facebook/Printscreen

 

Duško i Nena se nisu često pojavljivali u javnosti, zbog toga je svako njihovo pojavljivanje izazivalo posebnu pažnju. Nena je, u skladu s poslom svog supruga, neretko u životu menjala adrese i živela s njim i njihovom porodicom na relaciji Srbija-Grčka, i uvek bila Dudina podrška u najlepšim, ali i u najtežim trenucima. 

Ona se držala podalje od medija. Kada bi se povremeno pojavi u medijima sa slavnim trenerom, svaki put je ostavljala utisak prirodnom lepotom i interesantnim stilom.

Facebook/Printscreen

 

Nena Ivković odiše damskim stilom. Doterana je od glave do pete, ali umereno. Skladan stajling sa samo dve boje, govori o njenom klasičnom stilu. Vrlo malo šminke odaje utisak da ne želi da privlači posebnu pažnju.

Iza sebe Dušan Ivković ostavio je dva sina, Petra i Pavla.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading