ODRŽANA KOMEMORACIJA DUŠANU IVKOVIĆU! Danilović govorio kroz suze, Obradović nikad emotivniji!
Foto: Alo.rs

Komemoracija proslavljenom treneru biće održana danas u 16 časova u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Tom prilikom porodica, prijatelji, kao i mnogi sportski radnici ispratiće legendarnog Dudu, a najavljeno je da će i predsednik Aleksandar Vučić održati govor.

16.40 - Komemoracija je završena.

16.36 - Govor je održao Saša Leković iz KK Radnički 

16.29 - Željko Obradović je na početku govora zahvalio svima koji su izjavljivali saučešće.

- Otišao je čovek koji je meni bio sve - trener, učitelj, mentor, kum, prijatelj. I ne samo meni. Ne bih hteo da govorim o Dudi kao treneru i onome što je ostavio za sebe, o titulama i trofejima koje je osvajao, o neizbrisivom tragu koji je ostavio svuda gde je radio. O tome su govorili svi koji su imali priliku s njim da rade. Svi se slažu da im je pomagao ne samo da budu bolji igrači, već i bolji ljudi. Moja deca nikada nistu bila tužnija.  - rekao je Obradović.

Foto: Alo.rs

 

 

Govor završio tako što je pogledao Dudinu sliku, pokazao na srce i rekao Kume, zauvek ćeš biti ovde

16.22 -  Emotivan govor predsednika Košarkaškog saveza Srbije Predraga Danilovića.

Danilović je sa suzama u očima naglasio koliko je voleo i poštovao Dudu Ivkovića. Dodao je da naš savez ne bi bio to što jeste bez Dude Ivkovića

Foto: Alo.rs

 

 

16.15 -  Predsednik Vučić je održao govor.

Nemam šta da dodam od onoga što jeGoran Sulatnović rekao. Ponosan sam štio je Srbija imala takvog čoveka, ponosan sam iako je fizilki velikan otišao, on niakda neće otići ni iz Srbije, niti će ga neko nekada zaboraviti - rekao je predsednik.

16.10 -  Glumac Goran Sultanović prvi je govornik na  komemoraciji. Sultanović je istakao da je Duda Ivković zavoleo košarku na svom Crvenom Krstu, gde je započeo svoju karijeru u Radničkom. Naš proslavljeni glumac je zatim govorio o uspešnoj karije Dude Ivkovića u kojoj je osvojio mnogo trofeja.

16.08 - Komemoracija je počela tako što se na video bimu prikazane slike iz Dudine trenerke karijere. Nakon toga održan minut ćutanja.

16.00 - Predsednik Vučić se upisao u knjigu žalosti

Alo.rs

 

 

15.50 - Stigao je i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Foto: Alo!

 

15.45 - Među prisutnima je veliki broj legendi srpske, ali i evropske košarke. Tu su Željko Obradović, Dimitris Itudis, Nenad Krstić, Marko Kešelj, Nikola Peković, kao i Raša Radovanović, Novica Veličković, Raša Nestorović, Nataša Kovačević...

Alo/M.Č.

 

Alo/M.Č.

 

Alo/M.Č.

 

Alo/M.Č.

 

15.30 - Pratite uživo blog na našeg portalu o dešavanjima iz Narodne skupštine povodom komemoracije legendarnog košarkaškog trenera Dušana Dude Ivkovića.

 

Komentari (0)

Loading