SUZE SAME IDU! Svet košarke zavijen u crno, svi se opraštaju od Dude Ivkovića!
Tanjug

Od jednog od najuspešnijih evropskih trenera svih vremena oprostili su domaći i inostrani klubovi, igrači, kao i cela sportska javnost u Srbiji i Evropi.

- Sa životne pozornice, sišao je legendarni Dušan Duda Ivković. Rano jutros, prestalo je da kuca srce velikog košarkaškog oca, čuvenog „Krstaša“, čoveka čije košarkaško nasleđe nije moguće opisati rečima - navodi se u oproštaju KK Partizan.

.Od svog najvažnijeg trenera u istoriji kluba, oprostio se i grčki Olimpijakos.

- Najveći trener Olimpijakosa i jedan od najboljih u Evropi, veliki Dušan Ivković više nije sa nama. Legendarni Duda je otišao na dugo putovanje. Učitelju, hvala vam na onome što ste nam ponudili. Uvek ćemo te se sećati - naveo je Olimpijakos na svom sajtu.

SUZE SAME IDU! Svet košarke zavijen u crno, svi se opraštaju od Dude Ivkovića!

ATA Images

 

 

I Nikola Mitrović se oglasio.

- Hvala vam na svemu treneru, počivajte u miru - napisao je jedan od najboljih evropskih košarkaša Nikola Mirotić.

Od Dude Ivkovića, oprostio se i bivši reprezentativac Vladimir Štimac.

- Čovek koji mi je pokazao šta znači reprezentacija, disciplina i posvećenost. Dao mi je šansu da obučem taj sveti dres. Nemam reči koje mogu ovog coveka da opisu. Hvala na svemu i neka vam je vecna slava! - napisao je Štimac na društvenim mrežama.

 

 


Od jednog od najboljih svetskih trenera oprostili su se i Košarkaški savez Srbije, košarkaški klubovi Bajern, Panatinaikos, Crvena zvezda, fudbalski klubovi Partizan i Vojvodina i mnogi drugi...

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading