VELIKI JE ŽOC Obradović dobio nagradu, pa govorom oduševio Srbiju
http://www.zlatibor.org.rs/

Najtrofejniji evropski trener, Želimir Obradović, dobio je nagradu za životno delo na 10. Međunarodnom festivalu sportskog filma na Zlatiboru.

Po uručenju nagrade Obradović se kratko obratio prisutnima:

- Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam na neki način bio nominovan za nagradu za životno delo. Hteo bih da čestitam organizatorima "Sportskog filma" na prvih 10 godina i želim im da još mnogo mnogo godina prodelifuju svi ljudi koji su zaslužili da budu ovde gde sam sad ja.

Trener Partizana je nastavio: 

- Nagrada za životno delo se verovatno dodeljuje jer je neko ostavio neki trag iza sebe, drago mi je što sam uspeo to da uradim. Osećam se čudno jer sam sada na novom početku, vratio sam se u Partizan da ga zajednički dignemo, sa igračima koji su sjajni momci, čekaju me na treningu.

Za kraj: 

- Ova nagrada može da mi bude samo dodatna motivacija, da radim kao što sam radio, da ovaj klub koji obožavam vratim tamo gde bismo svi kojima je u srcu voleli da bude. Obećavam da ću dati sve od sebe da tako i bude. Hvala svima na fenomenalnom priznanju i čestitam svim dobitnicima na svemu što su uradili do sad - zaključio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading