UTISCI DECE SU FENOMENALNI Završen letnji kamp KK Partizan NIS
KK Partizan

Više od 160 mladih košarkaša, uzrasta od 7 do 18 godina, treniralo je tokom prethodnih dana u Krupnju po programu crno-belih. Sve što je lepo ima kraj, ali u slučaju letnjeg kampa KK Partizan, to je samo novi početak i najava novog druženja koje je zakazano za leto 2022.

Od 20. jula do danas, više od 160 mladih košarkaša iz Srbije, ali i Rusije, Ukrajine i Turske, uzrasta od 7 do 18 godina, treniralo je pod budnim okom trenera mlađih kategorija crno-belih.

Osim košarkaškog znanja, polaznici kampa su imali priliku da i da učestvuju u različitim radionicama, probude ekološku svest i posete značajna kulturno-istorijska mesta u Krupnju i okolini.

Svi igrači su prošli kroz radionicu, gde su naučili puno vežbi za oporavak, prevenciju povreda i pravilno uvođenje tela u sam trening. Turistička organizacija Opštine Krupanj, učinila je da polaznici kampa saznaju više o teškim bitkama koje je srpska vojska u ovom kraju vodila protiv Austro-Ugarske u Prvom svetskom ratu. Poseta Mačkovom kamenu, na planini Jagodnji, bila je jedna od najupečatljivijih aktivnosti van terena.

Deo letnjeg kampa bili su i pobednici takmičenja na Kalemegdanu, njih čak 11. Za najmlađe učesnike, organizovana je i „likovna kolonija“, a najkreativniji radovi po izboru trenera, osvojili su nagrade.

Poslednjeg dana kampa, organizovana su brojna košarkaška takmičenja. Izazovi su prilagođeni različitim starosnim kategorijama, a svi učesnici takmičenja su pokazali veliku borbenost ali i pravo drugarstvo, jer podrška za drugove nije prestajala tokom više od 2 sata.

Video izveštaj sa poslednjeg dana kampa, pogledajte na BC Partizan TV: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading