PRAVA PO ZLATO! Srpski basketaši krenuli u Japan!
OKS

Nakon veslačke reprezentacije Srbije koja se nalazi u Tokiju, put Japana su krenuli i basketaši. U avionu koji je rano jutros poleteo sa beogradskog aerodroma našli su se selektor Goran Vojkić i igrači Dejan Majstorović, Aleksandar Ratkov, Mihailo Vasić, i rezerve Marko Savić i Stefan Kojić. Dušan Domović-Bulut će se saigračima pridružiti naknadno.

Prva stanica srpskih basketaša biće grad Karatsu u kojem će obaviti pripremni kamp i pokušati da se što bolje priviknu na vremensku razliku i klimatske uslove koji vladaju u Japanu.

Dejan Majstorović ističe je iza cele ekipe ostao kvalitetno odrađen pripremni period i da bi u Karatsuu forma naših basketaša trebala da se dovede u optimalno stanje pred početak Olimpijskih igara.

- Putujemo u dobroj atmosferi, ali i dobroj formi. Očekujemo da u Karatsuu nastavimo sa kvalitetnim radom i da se još bolje uigramo za nastup na Olimpijskim igrama, koji svi željno iščekujemo. Ovo je momenat koji smo čekali dugo vremena i daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolje rezultate - rekao je Majstorović pred poletanje.

Reprezentacija Srbije u basketu 3×3 putovaće preko Pariza za Japan i nakon pripremnog kampa očekuje ih ulazak u Olimpijsko selo.

Prvi meč u grupnoj fazi takmičenja naše basketaše očekuje 24. jula, protivnik će biti selekcija Kine.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari (0)

Loading