OVO ZANIMA CELU SRBIJU! Šta se desilo sa Micićem, da li je ovo rešenje misterije?
Foto: ALO/Marko Metlaš

Micić je, nezvanično, imao problema sa kvadricepsom i u nedelju je bio na snimanju kako bi se utvrdio stepen povrede. Kako prenosi "Sputnjik", naš košarkaš se uplašio da se povreda ne pogorša i to je još više uticalo da ne bude 100 odsto u meču.

- Imao je neki medicinski problem, ali mi on nije poznat, jer ja nisam doktor i to je bio razlog zbog kojeg je igrao samo 14 minuta. Bio bi na parketu i više da je bio spreman 100 odsto. Nažalost, nije, pa sam koristio momke koji jesu. Jednostavno - rekao je Kokoškov posle meča.

Ipak, Micićeva izjava bila je zagonetna.

- Veliki poraz za sve nas. Neočekivana situacija koja se desila meni lično, ali nije vreme za to. Zasluženo su pobedili, odigrali su odlično 40 minuta. Ništa... Čuće se (šta je bio razlog igranja samo 14 minuta) - rekao je Micić novinarima.

Na šta se odnosilo čuće se, ostaje da se vidi. Da li je samo reč o povredi ili sve ima dublju konotaciju, pokazaće vreme...

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Neško

05.07.2021 09:28

Ko prati neuspehe Vase Micića videće da nema razlike između prethodnog nastupa za Srbiju i jučerašnjeg, sasvim ispod prosečan igrač ali MVP Evrope??? KAKO ???

Malinoa

05.07.2021 11:48

Čim je potpisao nov ugovor sa Efesom-2.500.000€ po sezoni,odmah povređen

Zaki

05.07.2021 12:04

Nasoj reprenzetaciji se nije islo na olimpijadu, kad pomisle na karantin od petnaest dana pa izolacija u hotelu izmedju utakmica i da nemaju slobodu kretanja! Pitanje i gledalaca kako ce se organizovati, zabranjeni je ulazak stranim drzavljanimana na utakmice. Nista me ne cudi i postupak Jokica, mislim da su isti razlozi!!!