KAPITEN OD ZLATA! Trenirala u devetom mesecu trudnoće, bebu vodila na pripreme, tako se voli Srbija!
Profimedia

Jelena Bruks je trenirala čak i u devetom mesecu trudnoće, vodila je sina, tada još bebu od nekoliko meseci, na pripreme reprezentacije.

- Trenirala je tokom cele trudnoće, odmarala je samo u osmom mesecu. U devetom je nastavila, jer je znala da je samo porođaj prirodnim putem znak da će se brzo vratiti na teren. Ona je zacrtala da će igrati Evropsko prvenstvo - pričala je njena majka pred prethodno Evropsko prvenstvo.

 

 

Trud koji je godinama ulagala se isplatio, zlato je oko vrata.

- Konačno! Za poslednje Evropsko prvenstvo, ne može da bude lepše. Ovo je bila jedina utakmica gde smo odradile dobar posao većim delom meča. Bilo je padova, što je i normalno. Francuska, opet, nije bilo ko - rekla je Bruks, prenosi Košarkaški savez Srbije.

Srbiji je ovo četvrta medalju u poslednjih šest godina.

- Ovo je stvarno fenomenalno. I od ovoga ne može boje. Malo da predahnemo, pa se spremamo dalje - rekla je kapiten Srbije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera Detlic

28.06.2021 09:35

Kad bi bar malo imali od ovoga sta nase kosarkasice imaju i kako se bore za Srbiju sve bi nam cvetalo.Ovaj narod i drzava ovim devojkama duguju bar po jedan stan Beograd na vodi.

Maki

28.06.2021 10:39

Hvala Jelena, na trudu, uspehu i lekciji svima u Srbiji kako se voli i poštuje rodna zemlja. A Jokić nek' ide na turneju sa konjima jer je "umoran". Ljudi sa ljudima, konji sa konjima.