NJEGOVE REČI SU PODELILE SRBIJU! Još jedan bivši reprezentativac podržao Jokića
EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić odlučio je da ne nastupi za reprezentaciju Srbije ovog leta i gotovo svakodnevno pristižu različite reakcije.

Poslednji u nizu koji se tim povodom oglasio je nekadašnji srpski reprezentativac Vladimir Štimac.

"Mislim da ne treba ljudi da reaguju kako reaguju. Ja bih se vratio na Rio, mi smo osvojili srebro sa njim u timu. Ja sam malo više upućen i znam šta se dešava i ne treba ga osuđivati", rekao je Štimac gostujući u jutarnjem programu TV Prva. 

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

I Štimac je razočaran što Srbija neće moći da računa na najboljeg košarkaša na svetu, ali ima puno razumevanje, jer je iza Jokića naporna sezona. 

"Ja sam prvi koji je tužan. Nisam ljut uopšte na njega. On je igrao 109 utakmica ove sezone. Naravno da ću da ga branim, bio mi je saigrač u reprezentaciji, osvojili smo medalju Riju. Možda on ima druge probleme...Ne treba da skaču i da osude. Dosta je dao Srbiji do sada, kao što je Novak", naveo je bivši košarkaš Crvene zvezde. 

Čak i bez Jokića Srbija je dovoljno kvalitetna da može da konkuriše za sam vrh na Olimpijskim igrama.

"U našoj reprezentaciji nema najznačajnijih. Nebitno koliko je ko poena dao. Bili smo 24 sata zajedno, pomagali jedni drugima. Mora da se ima i kvalitet, ali sloga je mnogo važna. Teodosić, Bjelica, Bobi, Milutinov, videćemo šta će biti sa Bogdanom. Reprezentacija nam je svakako kompetitivna za Olimpijske igre", istakao je Štimac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari (1)

Loading