BRUTALNI KOMENTARI ZA JOKIĆA! Nikola, zaboravio si odakle si došao, jedan je Nole!
Vladimir Marković

Nikola je rešio da oporavi telo i da ovog leta ne bude tu. Odigrao je 109 utakmica za godinu dana, ali isto tako je i Luka Dončić bio izložen naporima i već je na treningu Slovenije.

Ovaj Jokićev potez naljutio je navijače širom Srbije. Komentari koje su ostavljali čitaoci Alo! bili su brutalni.

- Jedan je Nole. Sitne duše - jasna je poruka.

Neki su otišli i korak dalje.

- Kao i uvek milioni su preči od reprezentacije pre je bila velika čast igrati za reprezentaciju, zaboravi se brzo odakle si krenuo, sramota.

Smatraju da Nikolu Srbije i ne zanima.

- To se znalo i pre ove odluke. Njemu lično po mišljenju većine nije stalo da igra za Srbiju - jasna je poruka. 

Srbi su ljuti na Jokića... Vremena da se "ispravi" ima, ostaje da se vidi šta i kako će dalje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Rade Vasic

16.06.2021 13:10

Treba ga ignorisati! Neka uziva u svom "USPEHU"!

Marko

16.06.2021 13:17

Zena mu treba da se porodi tada. Nije valjda lud da igra i bude daleko od nje u tim trenucima kadanpostaje tata. Napred Jokiću! Imaces uvek podrsku iz Srbije.

Al Capone

16.06.2021 15:55

Ako bi igrao za reprezentaciju kao prošli put, verovatno je za jedinstvo tima bolje i da ne igra.

Pera Detlic

17.06.2021 16:25

Opravdano odsutan ocekuje prinovu, sacekajmo neku drugu priliku kad ne bude imao obaveza pa onda sudimo o njemu i njegovom odnosu prema reprezentaciji Srbije.

Masa

17.06.2021 22:23

@Pera Detlic - Koliko se samo dece rodilo dokk su oce i bili daleko, pa može i Jokicevo, ne poradja se on. A igrao bi isto ko prosli put, pa bolje da ne igra. SRECAN mu put za SAD, i nek pozdravi Bajdena.

Milos

18.06.2021 12:49

Bilo bi realno da objavite ovaj komentar, a on se odnosi na stanje u nasem sportu. Kao sto vidite favoriti koje guraju odredeni mocnoci kao i pojedina sredstva informisanja a pokotovu novinari RTS uvek im je udarn ves Jokic a kad je ptreban reprezentaciji onda ga nema nigde.Kako to nasim sportskim strucnjacima uvek promaknu i nikako ne mogu da procane buduce dobre sportiste pa da ih ppzovu i pripreme da nose boje nase reprezentacije, kao sto je na primer Doncic, znate gde je caka treba "utrpati" tatine i mamine sinove .I kako kaze stara poslovica kako doslo tako i otislo.

Milos

18.06.2021 12:53

Vidite kako jeda patriota srpske nacinalnosti vraca domovini u kojoj je odrastao, Doncic Sloveniji, Jokic Srbiji i tako je to u svako sportu cast izuzetcima.