ZEMLJOTRES U REGIONU Srpski klub ostao bez titule šampiona iako je na terenu bio najbolji!
KK Igokea

Šokantna vest stiže iz komšiluka - košarkaši Širokog osvajači su Prvenstva Bosne i Hercegovine pošto se Igokea, Borac i Sparsi nisu pojavili na završnom turniru koji je danas trebalo da se odigra u dvorani Pecara.

Ovogodišnji Final for elite BiH izazvao je mnoge kontroverze i to prvobitno pošto je pet klubova učesnika Lige za prvaka poslalo dopis Košarkaškom savezu BiH da ne žele da igra završni turnir, odnosno da prihvataju postojeće stanje na tabeli i da se prvoplasiranoj ekipi iz Lige za prvaka - Igokei, dodeli titula prvaka.

Ubrzo posle toga Igokea, koja je ujedno trebalo da bude i domaćin Final fora, otkazala je organizaciju ovog turnira, a Košarkaški savez BiH dodelio je organizaciju Širokom, koji je ujedno i jedini tim koji je želeo da igra završni turnir.

Prvobitno se na terenu nisu pojavili košarkaši Sparsa i Borca koji su meč polufinala trebalo da odigraju od 17 sati, a posle toga se na terenu nisu pojavili ni igrači Igokee koji su meč u 20 sati trebalo da igraju protiv Širokog, koji je posle svih dešavanja proglašen za prvaka BiH, 11. put u istoriji.

Posle ovog cirkusa, na potezu je Košarkaški savez BiH... 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading