Fudbalski savez Srbije FSS Logo
fss.rs
Fudbalski savez Srbije FSS Logo

fss.rs

Fudbalski savez Srbije FSS Logo, Foto: fss.rs

Zahvaljujući pomoći Kosovsko – mitrovačkog upravnog okruga Fudbalski savez Kosova i Metohije dobio je u severnom delu Kosovske Mitrovice nove poslovne prostorije čime je rešen višegodišnji problem sa kojim su se suočavali. Ključeve poslovnog objekta u kojem će raditi zaposleni u ovoj sportskoj organizaciji predsedniku FSKiM Igoru Uljareviću uručio je načelnik Okruga Slavko Simić koji je naglasio da će državne institucije Republike Srbije i ubuduće pokušavati da reše najvažnije probleme građana, ali i srpskih institucija na Kosovu i Metohiji. Prvi čovek FSKiM Igor Uljarević zahvalio je na pomoći koja će, kako je rekao, rešiti višegodišnji problem nedostatka prostora.

- Nesebičnim angažovanjem državnih institucija i načelnika okruga Slavka Simića višegodišnji problem našeg saveza konačno je rešen. Ovaj objekat u potpunosti zadovoljava naše potrebe i veoma smo zahvalni što nam je stavljen na raspolaganje - rekao je Uljarević.

Novo sedište Fudbalskog saveza Kosova i Metohije nalazi se u naselju Bošnjačka mahala, sastoji se od nekoliko opremljenih kancelarija smeštenih u zgradi sa dvorištem i pripadajućim parking prostorom.