Crvena zvezda - Jang Bojs
ALO Foto: Vuk Žarić
Crvena zvezda - Jang Bojs

ALO Foto: Vuk Žarić

Crvena zvezda - Jang Bojs, Foto: ALO Foto: Vuk Žarić

Fudbaleri Crvene zvezde drugi put zaredom plasirali su se u grupnu fazu Lige šampiona gde će u grupi B odmeriti snage sa Bajernom iz Minhena, Totenhemom i Olimpijakosom.

Ipak, Zvezdi predstoji velika borba zbog koje može biti kažnjena!

PROČITAJTE JOŠ:

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde zbog ispada navijača u revanšu protiv Jang Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona.

Ostavili sramotne poruke u kojoj veličaju prebijanje Srba koji su gledali Zvezdu, ovi jezivi natpisi će uzdrmati ceo region! (FOTO)

Društvenim mrežama se ovih dana proširila fotografija koja prikazuje nekoliko mladića ispred kafića u Uzdolju, gde su pre manje od dva dana huligani demolirali kafić i pretukli goste srpske nacionalnosti. Nepoznate osobe, za koje se samo nagađa da su pripadnici Bad Blue Boysa, razvukle su transparent s natpisom:

Kako se navodi na sajtu UEFA, Zvezda je optužena, jer su gledaoci na stadionu "Rajko Mitić" palili baklje, ubacivali tvrde predmete u teren, pravi nered na tribinama i blokirali stepenice, a ekipa se "nedozvoljeno ponašala".

Konačna odluka Etičkog, Disciplinskog i Kontrolnog tela UEFA o kazni biće doneta 19. septembra.

BONUS VIDEO

Saša Đorđević posle meča sa Filipinima: Ne volim prljavu igru!