Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda)
FK Crvena zvezda
Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda)

FK Crvena zvezda

Nenad Milijaš (FK Crvena zvezda), Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je savladala Rad rezultatom 3:0, a utiske posle meča izneo je Nenad Milijaš, jedan od pomoćnika trenera Dejana Stankovića, koji nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da je tim utakmicu završio sa čak sedmoricom fudbalera koji imaju manje od 21 godine (takozvani bonusi).

- Čestitam im na tome što su dobili šansu da igraju, to je sjajna stvar za sve njih. Sada smo imali priliku da vidimo i Marka Lazetića, debitanta, i čestitam mu ovom prilikom na tome što je osetio barut seniorskog fudbala i to u dresu kluba čije je dete. Najvažnije za nas je da smo osvojili nova tri boda i da nismo primili gol. Teške su utakmice domaćeg prvenstva posle evropskih, ali smo odigrali na pravi način i trijumfovali - počeo je Milijaš.

Nekadašnji kapiten, a sadašnji asistent u stručnom štabu Dejana Stankovića, smatra da se ovakvim utakmicama dolazi do titule.

- Svaki bod je bitan i igrači su svesni toga. Na svaka tri dana imamo utakmice, ali fudbaleri vredno treniraju, jer znaju šta nam je cilj. Samo da nastavimo ovako i da nas povrede zaobiđu - zaključio je Milijaš.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: