Crvena zvezda na pripremama u Antaliji
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda na pripremama u Antaliji

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda na pripremama u Antaliji, Foto: FK Crvena zvezda

Nedelja je dan najčešće za odmor, ali ne i za fudbalere Crvene zvezde koji su pre podne imali prvi trening na terenu od dolaska u Antaliju.

Dan pre su radili u teretani, a sada je došlo vreme da testiraju i jedan od terena u fudbalskom kompleksu velelepnog hotela "Regnum".

PROČITAJTE JOŠ:

 

Uvodno zagrevanje uz istrčavanje između prepreka trajalo je ne više od pola sata i onda se prešlo na vežbe s loptom u kraćim intervalima.

Crveno-beli su najpre trenirali u dve grupe, a cilj je bila pas igra sa jednim ili dva dodira, ali da se drže širina i dubina.

Na drugom delu priprema, prema zamislima stručnog štaba, akcenat će biti na određenim detaljima, u igri „tri na dva“ i „dva na jedan“, kao i na ispravljanju pojedinih nedostataka.

Crvena zvezda na pripremama u Antaliji

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda na pripremama u Antaliji, Foto: FK Crvena zvezda

Vežbe za cilj imaju kretanje u visokom ritmu, brzo donošenje odluka, preciznost i presing. Igralo se i na skraćenom prostoru, a igrači su bili raspoređeni pet na pet.

Za kraj se igralo na dva gola, sa tri u fazi napada i dva odbrambena igrača, sa traženjem najboljeg rešenja kroz dubinu i završnicom. Poenta je da se ubrza igra šampiona Srbije i da se na što brži način dođe do protivničkog gola.

„Tako je, bravo. To je dobro“, bili su komentari šefa stručnog štaba Vladana Milojevića

Fudbaleri Zvezde odigraće u ponedeljak, 28. januara, od 17 sati, protiv Nordhauzena prvu kontrolnu utakmicu koju ćete moći da pratite u direktnom prenosu na našem zvaničnom Jutjub kanalu.

 

ZVEZDA ČESTITALA ĐOKOVIĆU

Fudbaleri Crvene zvezde čestitali su srpskom teniseru Novaku Ðokoviću na osvajanju sedme titule na Australijan openu.

Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš, u društvu i u ime svih saigrača, trenera Vladana Milojevića i predsednika kluba Svetozara Mijailovića na pripremama u Turskoj, obratio se Novaku putem zvaničnog Istagram profila FK Crvena zvezda.

"Nole, čestitamo ti na osvojenoj 7. tituli Australijan opena, želimo ti sve najbolje od srca", rekao je Milijaš, uz ovacije prisutnih.

Ðoković je samo ove sezone dva puta uživo bodrio fudbalere Crvene zvezde, protiv Radnika u Superligi i Pari Sen Žermena u Ligi šampiona.