Delije
Alo.rs
Delije

Alo.rs

Delije, Foto: Alo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju prvi od dva najvažnija meča u sezoni, protiv Jang Bojsa. Do ulaska u grupnu fazu Lige šampiona, izabranike Vladana Milojevića deli još 180 minuta, a prvu meč loptu crveno-beli imaju u sredu na stadionu "Švajcarska".

Kakvi su to carevi, njihove grimase SVE GOVORE! Nole pozvao Brajanta i Ibrahimovića (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 19.08.2019. 10:38 Novi hit na internetu. Novak Đoković, Foto: AP/Sam Greene Među poznatima je sad zavladao novi trend u slikanju. Posle „bottle chalenge" (izazov skidanja čepa flaše nogom), sad je neki drugi trend - „faca izazov".

Navijači srpskog šampiona razgrabili su 1.500 ulaznica koje su stigle na Marakanu i koje po pravilima pripadaju klubu iz Ljutice Bogdana za gostovanje u Švajcarskoj. Ipak, to je nedovoljno da zadovolji ogromno interesovanje zvezdaške javnosti.

Poznato je da u zemlji satova i čokolade stanuje veliki broj ljudi poreklom iz Srbije koji su jedva dočekali ovakav događaj pa su tako pohrilili ka blagajnama. Doduše, domaće stanovništvo prilično im je pomoglo u tome. Naravno i sebi, jer su uspeli da zarade.

Jang Bojs je odlučio da svojim članovima dopusti da pojedinačno kupe najviše šest ulaznica za ovaj meč, pa su tako Švajcarci odlučili da prodaju karte Srbima. Interesanata je bilo mnogo, tako da se očekuje da u Bernu bude bar pola navijača u crveno-belim bojama ove srede.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono čega se svi pribojavaju jesu najavljene provokacije Šiptara kojih ima u glavnom gradu Švajcarce, ali se svi nadaju da do toga neće doći.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket