Navijači Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Navijači Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Veliki odziv obeležio je akciju obnove sezonskih karata koju su u subotu organizovale "delije" na stadionu "Rajko Mitić Iako je subotom radno vreme servisa za članstvo skraćeno, do 16 časova, sezonske karte kupilo je čak 362 zvezdaša!

Tomane

Zvanični sajt

U prethodna četiri dana prodato je 1.354 sezonskih ulaznica. Posle subotnje akcije taj broj porastao je na 1.716.

Ovu akciju obeležio je ogroman odziv "delija", veliki broj navijača se priključio i došao je kako bi obezbedio ulaznicu za Zvezdine utakmice naredne sezone.

Bed blu bojsi

printscreen-index

Imale su "delije" jasnu poruku na transparentu: "Cilj je 20.000 sezonskih ulaznica". Karte će biti u prodaji do kraja avgusta, a u klubu su uvereni da će ostvariti plan.

Sezonske karte FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

Sezonske karte FK Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda

Bilo je i mnogo onih koji su došli da se učlane i prvi put kupe pretplatn karte.

"S obzirom na to da se ogroman broj "delija" odazvao akciji, do kraja radnog vremena nisu mogli svi da stignu na red, zbog čega su im zakazani termini za ponedeljak pa članstvo neće raditi po ustaljenom rasporedu tog dana, već će sezonske moći da kupe samo oni sa zakazanim terminima, a već u utorak će raditi normalno", saopštio je klub.

PROČITAJTE JOŠ:

Radno vreme servisa za članstvo je svakog radnog dana od 10 do 19 sati, kao i subotom od 11 do 16 časova, a nalazi se na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić".