Zvezdan Terzić
ALO: Vladimir Zogović
Zvezdan Terzić

ALO: Vladimir Zogović

Zvezdan Terzić, Foto: ALO: Vladimir Zogović

Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić zakazao je od 13h brifinig sa novinarima kako bi sa sedmom silom podelio svoje impresije povodom, juče odigranog, 161. večitog derbija.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli su izgubili u okviru 9. kola Superlige od najljućeg rivala sa 2:0. Golove za Partizan postigli su rezevisti sa klupe Sejdub Suma i Zoran Tošić.

Njega MRŽNJA motiviše! MAJSTORIJA Nejmara kojoj se divi ceo fudbalski svet! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 23.09.2019. 10:26 PSŽ slavio protiv Liona sa 1:0. Nejmar, Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER Brazilac je u 87. minutu između tri čuvara stvorio poziciju za šut i pogodio levom nogom suprotni ugao. Dva meča, dva gola, šest bodova - Nejmar je svetska klasa, najbolji igrač Pari Sen Žermena.

- Ne pojavljujem se u medjima samo kada ide dobro već i kada je loše.

Otvorio je konferenciju tim rečima Zvezdan Terzić zatim nastavio:

- Partizan je više želeo da pobedi i sa više strasti i energije su ušli u meč. Bili su manje loši od nas. Derbi nije opravdao očekivanja, bilo je početničkih grešaka na obe strane. Duboko sam nezadovoljan igrom Crvene zvezde, predstoji nam ozbiljna analiza zašto je tako. Nedopustivo je da naš tim, najbolji u poslednjih 25 godina, u koji smo uložili 30 miliona evra, za obeštećenja 10, na plate 15 i još pet na bonuse, odigra tako loše"

- Izvinjavam se navijačima Zvezde zbog onog izdanja sinoć. To je prva strana medalje, druga strana je ona reakcija navijača Partizana, ona histerija, gde je uprava Partizana na perfidan i pokvaren način trovala narod prethodnih dana da je Zvezda mezimica države, a Partizan se uništava od strane države i saveza.

- Vučelić kaže da je ono navijanje normalno, ono kada se pljuvao Kokeza pored koga je sedeo u loži, a to nije normalno. Prizivaju otpor prema režimu. Pogrešnu sliku u javnosti stvaraju, zatrovali su i Savu Miloševica koga jako cenim.

- Ne pominju da su nam 2017 oteli titulu, a to ne pominju. Zloupotrebljavaju to što je Vučić navijač Zvezde da bi ispalo da su u podređenom položaju. Sedam dana su se bavili Zvezdinim penalima protiv Inđije, Zvezdi nije potrebna pomoć sudija. Sudija je na meču protiv Inđije napravio previd i mi smo to priznali.

Britanski novinar osuo PALJBU po treneru Reala zbog Jovića!

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 23.09.2019. 08:59 Britanskom novinaru, Dinu Džonsu, se ne sviđa način na koji Zinedin Zidan koristi srpskog napadača Luku Jovića. Luka Jović, Foto: EPA Rodrigo Jimenez Jović, koji je ovog leta došao u Madrid iz Ajntrahta, upisao je samo jedan start od početka sezone, dok u poslednjem meču protiv Sevilje nije ni ulazio u igru.

- Na sastanku kod Kokeze bili smo ja i Vučelić, rekao sam sudiji Jovanoviću da mi se ne sviđa to što on sudi jer je deklarisani Partizanovac. Sinoć nije bilo pošteno suđenje, jer da je onaj faul nad Stojkovićem nedosuđen ovo se ne bi desilo, poništen nam je čist gol. Posle one atmosfere sinoć ,suđenja, smišljenog terena za pljačku, mi smo ispali naivni!

 

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"