Zvezdan Terzić
ALO!/Marko Metlaš
Zvezdan Terzić

ALO!/Marko Metlaš

Zvezdan Terzić, Foto: ALO!/Marko Metlaš

* Crvena zvezda je izvukla Bajern, Totenhem i Olimpijakos u grupi Lige šampiona

* Direktor Zvezdan Terzić očekivao najjače ekipe

* Na Marakani se očekuju spektakli

Crvena zvezda će se u okviru grupne faze Lige šampiona sastati sa Bajernom iz Minhena, Totenhemom i Olimpijakosom. Generalni direktor srpskog šampiona sumirao je utiske posle žreba u Monaku.

Ovako je Terzić reagovao kada je srpski šampion dobio protivnike u grupi! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 29.08.2019. 20:06 Generalni direktor Zvezde glavna tema Tviteraša! Liga šampiona, Foto: twitter/DominioIngles Fudbaleri Crvene zvezde dobili su rivale u novoj sezoni grupne faze Lige šampiona. AUTOR: Alo.rs/ M.D i M.Dr DATUM I VREME: 29.08.2019. 19:13 - 29.08.2019. 19:46 Crvena zvezda je dobila protivnike!

- Kada se sve sabere i oduzme mogli smo da prođemo i bolje, ali i gore. U svih osam grupa ima po tri ili četiri atraktivne ekipe i u ovom takmičenju nema lakih protivnika. U grupi smo sa velikanima evropskog fudbala, tu je vicešampion Evrope iz prošle godine Totenhem, tu je Bajern iz Minhena za koga smo lepim uspomenama vezani kroz istoriju. Lično sam priželjkivao da se susretnemo sa predstavnicima iz Engleske i Nemačke. Posebno mi je drago sto cemo igrati sa našim bratskim klubom Olimpijakosom i to je odlicna prilika da nase odnose ucvrstimo i dignemo na jos visi nivo – rekao je Terzić.

PROČITAJTE JOŠ:

Generalni direktor Crvene zvezde istakao je da veruje da će naš tim opravdati očekivanja u najelitnijem evropskom takmičenju.

- Očekujemo spektakularne utakmice ove jeseni u Beogradu. Uveren sam da cemo pokazati da je Beograd odlican domacin svakom gostu a Crvena zvezda veliki klub. Pokazali smo da znamo da igramo velike utakmice, da smo dobri pod pritiskom, i nadam se da ćemo ostaviti pozitivan utisak te da će navijači biti zadovoljni igrama Zvezde u Evropi. Zelimo da Crvenu zvezdu, grad Beograd i republiku Srbiju predstavimo Evropi u pravom svetlu – podvukao je Terzić.

BONUS VIDEO

Terza i Džaja kao Bitlsi