U19 Crvena zvezda
Twitter/FK Crvena zvezda
Miloš Pantović

Jutjub printskrin

Miloš Pantović, Foto: Jutjub printskrin

Fudbalski klub Crvena zvezda se ozbiljno pojačala u ovom prelaznom roku, došli su Žander, Tomane, La Para, Garsija, i uz igrače koje su dožli u zimskom prelaznom transferu, jasna je situacija da su crveno-beli uložili mnogo da se ponovo plasiraju u elitu, što im je pošlo za rukom!

PROČITAJTE JOŠ:

Ti stranci koštaju, a do sada nisu pokazali zbog čega su dovedeni u redove srpskog šampiona! Srećom po crveno-bele, njihova omladinska škola stvara igrače koje može da stavi u "izlog" i koje vraćaju izgubljene pare!

Tako su poslednji u nizu bisera koji bi mogli napustiti redove Zvezde tokom zimskog prelaznog roka, Miloš Pantović  za kojeg je zainteresovan Sporting! Portugalci su spremni da plate dva do tri miliona evra za obešećenje! 

Emotivno oproštajno pismo srpskog trenera na koje nećete ostati imuni! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 09:21 Vreme je za rastanak! Veljko Paunović, Foto: Tanjug Nam Y Huh Srpski trener, Veljko Paunović posle četiri godine više nije trener Čikago Flajersa! Nekadašnji selektor mlade reprezentacije Srbije, koji je sa "Orlićima" pokorio svet 2015. godine, se od svog tima oprostio emotivnim pismom koje je objavio na svom Instagramu!

Da su crveno-beli popunili kasnu bilo je poznato još od ovog leta kada su pozajmili/prodali nekoliko igrača iz omladinskog pogona.

Desnokrilni igrač Luka Velikić pozajmljen je Valensiji za 800.000 evra, s mogućnošću otkupa od 1.000.000 evra.

Krilo/centarfor Njegoš Kupusović pozajmljen je nemačkom drugoligašu Aueu. Po isteku pozajmice, ukoliko žele da ga zadrže, moraće da plate Zvezdi milion evra. U prvenstvu Srbije za omladince postigao je 17 golova.

Vezni igrač Bogdan Jocić je prodat Veroni, italijanski klub je platio crveno-belima 500.000 evra i na to su dodazti procenti od sledeće prodaje.

Daleko najviše klub je profitirao prodajom Dejana Joveljića u Ajtraht – 4.000.000 evra. Šansu u seniorskom timu nije dočekao ni Aleksa Terzić. Talentovani levi bek prodat je Fjorentini za 1.500.000 evra.

Najbolji strelac Premijer lige bio na korak do prelaska u Partizan! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 09:57 Nije bilo novca... Džejmi Vardi, Foto: AP Alastair Grant Najbolji strelac Premijer lige, Džejmi Vardi bio je na korak da pređe u Partizan, tvrdi bivši predsednik tog kluba, Dragan Đurić! Kako prenosi "Informer", Đurić je oktrio da tada nije bilo novca za Vardija, kojeg je preporučio bivši trener crno-belih, Avram Grant: AUTOR: Alo.rs/M.D.

Ostaje žal što Zvezdina deca nisu igrom na terenu kupila sebi kartu za prvi tim, njih su zamenili skupo plaćeni stranci koji su trebali svojim kvalitetom da predvode tim, ali do sada nisu opravdali uloženo!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo