Radost fudbalera Crvene zvezde
FK Crvena zvezda
Radost fudbalera Crvene zvezde

FK Crvena zvezda

Radost fudbalera Crvene zvezde, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu, 8. decembra, od 19:00 dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u okviru 20. kola Superlige Srbije i poznate su cene karata za taj meč koji će biti humanitarnog karaktera.


Sav prihod od prodaje ulaznice namenjen je srpskom narodu na Kosovo i Metohiji, kome je pomoć uvek potrebna.

Karte za ovu utakmicu prodaju se i putem interneta, kao i na blagajni stadiona „Rajko Mitić“, u petak od 10 do 16 časova, odnosno i na dan utakmice od 10 časova pa sve do početka meča.

Cena ulaznica za duel sa Napretkom je simbolična i iznosiće po 100 dinara za severnu, istočnu i zapadnu tribinu. Napominjemo da oni koji budu hteli na zapad i istok dođu nešto ranije na stadion, kako usled novog sistema ulaska na te dve tribine ne bi došlo do neplaniranog zastoja.

Ispunite tribine Marakane u što većem broju i dođite da obeležimo jesenju titulu u poslednjem meču domaćeg prvenstva na našem stadionu u 2018. godini, i momcima pružimo zasluženu podršku.

Takođe, utakmica sa Kruševljanima biće odigrana na dan kada je Crvena zvezda, pre 27 godina, postala šampiona sveta, što je razlog više da publika dođe na stadion.

Zvezda je prva na tabeli Superlige sa 53 osvojena boda, devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša, a 13 od večitog rivala.

Podsetimo, u subotu će jedan šalter na blagajni Marakane prodavati karte i za meč omladinske Lige šampiona između Crvene zvezde i Pari Sen Žermena, kao i u ponedeljak na istom mestu, dan pre susreta zakazanog na stadionu FK Čukarički, koji se igra u utorak od 16 sati.